Skip to content
Politică

Reprezentanții Spitalului Militar, dezvăluiri de ultima oră: produsele Hexi Pharma nu au fost folosite la cabinetul Administrației Prezidențiale

" "

Reprezentanții Spitalului Militar au făcut MARELE ANUNȚ: produsele Hexi Pharma nu au fost folosite la cabinetul dedicat Administrației Prezidențiale.

Astfel, reprezentanții Spitalului infirmă faptul că ar fi folosit dezinfectanți pentru Cabinetul prezidențial, dar admit că în anii 2013-2014 ar fi folosit antiseptice cu aplicare locală.

" "

Potrivit unui comunicat al instituției medicale, citat de B1 TV, nu ar fi folosite niciodată produse de la Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administraței Prezidențiale.

”Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” face următoarele precizări:

– Serviciul Medical de Urgență și Transport Sanitar din cadrul SUUMC, care deservește și Administrația Prezidențială, NU A FOLOSIT DEZINFECTANŢI HEXI PHARMA ci, doar în anii 2014 si 2013, a avut în dotare, antiseptice cu aplicare locală (soluții pe bază de iod,
respectiv, soluţie apoasă şi tinctură).

– Nu au fost folosite produse Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administrației Prezidențiale.
Misiunea noastră este asigurarea securităţii sănătăţii pacienţilor noştri, acordând aceeaşi atenţie în acordarea serviciilor noastre medicale, indiferent de categoria socio-profesională a beneficiarului”, se arată în comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *