Reprezentantul BOR, alături de profesorii aflați în grevă: Unica soluţie este educaţia, nu subminarea ei

Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, s-a poziţionat alături de profesorii aflați în grevă generală.

El a scris pe pagina de Facebook un mesaj prin care își arată dezacordul față de situația în care se află cadrele didactice, afirmând că unica soluţie a unei societăţi aflate ţîn derivă este educaţia, şi nu dubminarea acesteia.

„O țară în care profesorii sunt timp de decenii sub salarizați, ignorați și chiar batjocoriți este una care se autosabotează, se adâncește în impostură și vulgaritate, anulându-și iresponsabil viitorul”.

Adevărul elementar este acela că pentru orice societate intrată în derivă, unica soluție este Educația, nu subminarea ei”, a scris Vasile Bănescu pe Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL