Skip to content
Politică

Reproşurile Elenei Udrea pentru Traian Băsescu

Critici neaşteptate de la preşedintele PMP, Elena Udrea, pentru preşedintele Traian Băsescu. Udrea a spus că şeful statului a greşit când i-a numit la şefia Serviciului de Informaţii Externe pe Claudiu Săftoiu, Mihai Răzvan Ungureanu şi Teodor Meleşcanu.

„Nu au fost oameni care să fi performat în funcții de conducere. Domnul Săftoiu a și fost schimbat repede (…) Trebuie o relație de încredere între președinte și sefii de servicii, s-a văzut în numirea lui Ungureanu că această încredere nu trebuia să existe, s-a vazut la Meleșcanu că președintele a avut încredere într-o persoană în care nu trebuia să aibă încredere. De aceea am spus că, în ceea ce-i privește pe cei trei, din punctul meu de vedere Traian Băsescu a greșit”, a spus Elena Udrea la Digi24.ro.

„Mă gândesc și la contextul politic. Pentru a obține votul în Parlament, președintele a fost obligat să numească unele care puteau trece prin Parlament. A avut mână proastă cu cei trei”, a adăugat ea.

1 comentariu la “Reproşurile Elenei Udrea pentru Traian Băsescu

  1. Basescu a gresit in multe privinte , dar cu alegerea la conducerea SIE a domnului Melescanu , nu cred ca a gresit! A gresit ca ti-a facut tie un nume, ca ti-a dat importanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *