Skip to content
Politică

Reputat avocat: Flagrantul in materie de mita este o problema grea, dar nu este nici decisiva

Retinerea lui Sorin Oprescu a luat prin surprindere intreaga opinie publica. Avocatul Lucian Bolcas s-a declarat descumpanit de aceasta situatie.

Am aflat aceasta veste cu tristete. Fac parte din categoria celor descumpaniti de aceasta situatie. Nu numai ca e vorba de un neafiliat politic, ci si pentru ca omul Sorin Oprescu a avut o prezenta sociala de anumita sobrietate pe care am apreciat-o”, a spus avocatul Lucian Bolcas intr-o interventie la Antena 3.

Acesta a afirmat la Romania TV ca flagrantul este o problema grea, dar nu este decisiva, nici exclusiva.

Este adevarat ca flagrantul in materie de mita este o problema grea, dar nu este nici decisiva, nici exclusiva. Asa ca toate mijloacele de aparare ii stau la dispozitie”, a declarat Lucian Bolcas.

De asemenea, Bolcas a mai atras atentia cu privire la circumstantele politice in care are loc aceasta retinere.

Sunt niste circumstante pe care chiar dumneavoastra le-ati marcat, care fac ca circul asta sa nu fie rezolvat si sa putem spune ca a luat mita. In primul rand, este vorba de momentul politic. Putin inaintea alegerilor, in conditiile in care alti competitori incearca sa acceada si, evident, li se face un favor (…) Nu este posibil ca intr-un moment in care toata lumea este in alerta sa se produca asa ceva”, a mai spus avocatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *