Restricții de circulație în Piața Victoriei, joi

şofer
Sursa foto: why kei / Unsplash

Brigada Rutieră București anunță că joi sunt restricții de circulație, daca situația o va impune, pentru că se vor desfășura două adunări publice în Capitală.

Traversarea participanților se va face din alveola media către alveola centrală din dreptul semaforului de pe Șos. Kiseleff, sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

În funcție de numărul participanților, Brigada Rutieră va adopta măsuri de restricționare a traficul rutier dacă situația o va impune și recomandă conducătorilor de autovehicule care se deplasează în zona respectivă să circule cu prudență, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Prima manifestație, între orele 10.00-18.30 –  o adunare publică la sediul Guvernului din Piața Victoriei – alveola centrală;

A doua manifestație, între orele 19.00-23.00, – o adunare publică la sediul Guvernului din Piața Victoriei – alveola centrală.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa, anunță polițiștii.

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: