Skip to content
Constanța Știri locale

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, din cauza lucrărilor la Podul de Cernavoda

b1.ro

Centrul Infotrafic anunţă, marţi, că se impun restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, până în 21 aprilie, pentru lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 15 februarie – 21 aprilie 2022, se desfăşoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156 (loc. Feteşti, jud. Ialomiţa) – 160 (loc. Cernavodă, jud. Constanţa). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii”, a transmis Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

CNAIR a anunţat, luni, că reîncep lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă. Prima etapă din acest an este programată în intervalul 15.02.2022 – 21.04.2022. ”Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului, avansând cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă”, a trasmis, luni seară, CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *