Restricții de circulație pe DN1 și Autostrada A2 | Anunțul făcut de Centrul INFOTRAFIC

Autostrada a2
Inquam Photos / George Călin

Centrul INFOTRAFIC a transmis că vor exista restricții de circulație pe DN1 Ploiești-Brașov și pe A2 București-Constanța.

În cursul zilei de marți, 14 mai 2024, traficul pe DN1 Ploieşti – Braşov şi pe A2 Bucureşti – Constanţa este restricţionat până în ora 16:00, pentru executarea unor lucrări la carosabil.

Centrul INFOTRAFIC a mai transmis că vor fi executate lucrări de curăţare a şanţurilor şi reparare a zidurilor din piatră, în acelaşi interval orar, pe tronsonul kilometric 111 – 138.

În aceste condiții, circulația rutieră se desfășoară îngreunat, prin dirijare de către polițiști.

De asemenea, astăzi sunt impuse restricții de autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, după cum urmează:

* în intervalul orar 11,00 – 15,30, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 131 – 132, se efectuează lucrări la parapetul metalic median, astfel că banda numărul doi este închisă circulaţiei rutiere, traficul desfăşurându-se pe banda numărul unu, cu limită de viteză de 60 km/h;

* în intervalul orar 09,00 – 11,00, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 108, se efectuează lucrări de întreţinere şi reparaţii la parapetul metalic marginal, astfel că banda de urgenţă este închisă circulaţiei rutiere. Traficul se desfăşoară pe benzile unu şi doi;

* în intervalul orar 08,00 – 19,00, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 49 – 50+500 de metri, se efectuează lucrări de reparaţii la carosabil, banda numărul doi fiind restricţionată, a transmis Centrul INFOTRAFIC, notează Agerpres.

Șoferilor le este recomandat să conducă cu atenție și să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: