Restricții de circulație pe DN1 – Șos. București-Ploiești pentru lucrări la magistrala de metrou M6, spre aeroport

Sursă foto: Facebook / Metrorex

Lucrările la M6 restricţionează traficul pe breteaua carosabilă cuprinsă între strada General Ştefan Holban şi Selgros Cash&Carry.

Traficul a fost restricţionat, începând de marţi, ora 10:00, pe banda 1 de pe breteaua carosabilă cuprinsă între strada General Ştefan Holban şi Selgros Cash & Carry, ca urmare a activităţilor de şantier din cadrul contractului de execuţie „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni)”, a anunţat Metrorex pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, staţia STB de la intersecţia străzii General Ştefan Holban cu Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe direcţia Otopeni – Bucureşti, se relochează cu aproximativ 100 de metri, înspre Otopeni.

Metrorex precizează că restricţionarea traficului survine ca urmare a activităţilor de şantier din cadrul contractului de execuţie „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1 – 1 Mai-Tokyo”, la viitoarea staţie de metrou Aeroport Băneasa, de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secţiunea Sud.

Traficul se restricţionează conform planului aprobat prin Avizul comun al CNAIR şi IGPR. Semnalizarea rutieră se efectuează conform cerinţelor legale.

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes naţional, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările şi completările ulterioare, prin care se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea reţelei de transport trans european (TEN-T), finanţat din fonduri externe rambursabile şi nerambursabile.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: