Skip to content
Puterea Știrilor Video

Restricțiile au împiedicat imunizarea naturală, susține avocatul Gheorghe Piperea: Prin absurdul lor, aceste măsuri au dus la perpetuarea stării de panică

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat la „Puterea Știrilor”, avocatul Gheorghe Piperea susține că „o parte destul de mare a populației se manifestă împotriva exceselor privitoare la pandemie, cum ar fi purtarea obligatorie a măștii și această distanțare absolută dusă la absurd”. El este de părere că „aceste măsuri au dus la prelungirea stării de panică și au împiedicat imunizarea naturală, singura care pare că va duce la un final fericit al acestei pandemii”.

„Fiind vorba despre oameni care se regăsesc și în bula mea de internet și pagină de socializare pe net, aș putea spune că, subiectiv vorbind, este o parte destul de mare a populației care se manifestă împotriva exceselor privitoare la această pandemie. Este vorba despre purtarea obligatorie a măștii, acele măști despre care nu știm dacă sunt eficiente, și, mai mult, despre care știm că sunt neconforme în proporție mare. Iar a doua chestiune, această distanțare absolută dusă la absurd, care a scindat familii, care a pus punct unor tradiții, măsuri care prin absurdul lor a dus mai degrabă la perpetuarea, prelungirea stării de panică și de temere decât la rezolvări. Măsuri care au împiedicat, spre exemplu, imunizarea naturală, singura care pare că va duce la un final fericit al acestei pandemii pentru că, după câte observăm, nici bine nu a început să fie administrat vaccinul minune, că a și apărut deja o mutație a virusului.

Așa, ca din întâmplare, domnul Boris Johnson anunță că e vorba despre un mutant al coronavirusului care are cu 70% mai multă virulență, adică este mult mai infecțios. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul că această mutație fusese deja cunoscută, în urmă cu trei luni de zile, dar a fost aruncată pe piață când vin sărbătorile Crăciunului”, susține avocatul.

Crăciunul și Revelionul trebuie sărbătorite ca și până acum, spune Piperea, pentru ”sunt cam singurul lucru care ne-a mai rămas”.

„Apropo de sărbători, în afară de mit, în afară de realitatea imaginativă pe care trebuie să o reprezinte sărbătorile în general, este important de reținut că sărbătorile acestea sunt cam singurul lucru care ne-a mai rămas pentru bucuria vieții, pentru entuziasmul de a trăi, pentru încrederea în viitor.

Cred că lumea, pe măsură ce trece timpul, a văzut că Paștele a fost răpit, a văzut că unele pelerinaje religioase care sunt importante pentru multă lume, numai naivii nu observă această realitate, au fost interzise.

Acum, să fie interzise și Crăciunul și Revelionul…, cred că bula asta de internet despre care vă vorbesc devine mare, este cât se poate de clar că va crește”, a conchis Gheorghe Piperea.

2 comentarii la “Restricțiile au împiedicat imunizarea naturală, susține avocatul Gheorghe Piperea: Prin absurdul lor, aceste măsuri au dus la perpetuarea stării de panică

  1. din nou doar tampenii, de ce ascultati un avocat pe probleme medicale? acest Nostradamus a prezis ca exact dupa alegeri oe 7 decembrie va fi lockdown total. Iar cu imunizarea i-as sugera sa se intereseze ce se intampla in Suedia acuma. Mai degraba as avea incredere intr-un student la medicina de anul intai care face la seral si are jumatate din materii restante decat un avocat cu zero pregatire medicala si care spunea ca masca provoaca hipoxie.

  2. acel Nostradamus nu cred ca a exstat ci este inventia masonilor. Iar daca cumva a existat acel Nostradamus, inseamna ca exista un juramant sacru al masonilor sa venereze un Nostradamus de-a lungul veacurilor, a caror scrieri cifrate pot fi puse in executare in functie de interesele masonilor.

    Avocatul Gheorghe Piperea, nu poate fi contrazis, decat de cei care au interese obscure.
    Pentru cine nu a vazut, eu am vazut

    „Manualul de punere in aplicare a strategiei de impunere a fricii in lume, pentru a instaura dictatura mondiala unica asupra cetatenilor.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *