Rețeaua de site-uri controlată de oamenii AUR pompează sume impresionante în promovarea lui Piedone

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Mai multe site-uri promovează intens reclame cu candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Deloc întâmplător, aceste site-uri fac parte din rețeaua controlată de oamenii AUR.

O investigație realizată de PS News a descoperit o adevărată rețea de site-uri și pagini de Facebook din siajul AUR care promovează aceste mesaje. Printre acestea se numără: 60m.ro; 4media.info; Gazetarii.ro; Criticii.ro; Curierul Românesc; Comentatorii.ro; Agentiadeinfomatii.ro; Ziarul Puterea; Pensionari Sectorul 1; Esti din Sectorul 1 (Disclaimer: Furtuna Marian); Flux60.ro; Zece.tv; Romania1.net; RNTV – RepublikaNews.ro; Stiri din Sectorul 1; Infrastructură 5.

Toate acestea au reclame în care îl promovează pe Cristian Piedone. Nu știm câți bani au plătit aceste site-uri pentru promovarea lui Piedone, dar ținând cont de multitudinea lor putem spune că la mijloc sunt sume importante.

Amintim că până în prezent, AUR nu a anunțat oficial că l-ar susține pe Piedone la Primăria Capitalei. Dimpotrivă, AUR a anunțat că îl va susține pe Mihai Enache.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: