Skip to content
Politică

Reținerea primarului Olguța Vasilescu a lăsat în urmă valuri de lacrimi. Consilierii locali își plâng de milă

Reținerea primarului Olguța Vasilescu a lăsat în urmă valuri de lacrimi. Consilierii locali își plâng de milă.

Astfel, mai mulți consilieri locali ai Craiovei își manifestă indignarea în ceea ce privește arestarea  primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, informează Romaniatv.net

Mai mult, imediat după reţinerea Olguţei Vasilescu, unul dintre consilierii locali nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbugnit în lacrimi pe holurile Primăriei Craiova:

Sunt tată de copii şi nu contest că este cineva perfect, dar vă spun din suflet..trăim vremuri în care oricare dintre noi putem ajunge în situaţia doamnei primar. Este inadmisibil, este inadmisil pentru fapte care s-au petrecut acum patru ani şi de care teoretic se ştia„, a declarat Mihai Cilibia.

Totodata, consilierul UNPR Mihai Cilibiu i-a transmis primarului Lia Olguţa Vasilescu şi un mesaj de susţinere înainte ca aceasta să afle dacă va primi sau nu mandat de arestare pentru 30 de zile:

Eu personal, si sunt convins că şi mulţi alţi cetăţeni ai Craiovei, îi transmit că îi suntem alături, avem încredere în dumneaei, avem încredere în capacitatea dumneaei de a-şi demonstra nevinovăţia, pentru că aici de fapt trebuie să demonstreze ceva„, a declarat consilierul Cilibiu.

 

1 comentariu la “Reținerea primarului Olguța Vasilescu a lăsat în urmă valuri de lacrimi. Consilierii locali își plâng de milă

  1. Sigur, este inadminsibil sa mai pedepesti pe cineva care a furat acum cativa ani, mai ales ca se stia. Daca nu a fost arestat atunci, ce rost mai are acum, nu? Tu ce faceai acum 4 ani, sobolan imputit? Acum cu ce te indeletnicesti?

    Din cauza acestui mod de a gandi suntem unde suntem. Ar trebui sa fiti impuscati toti cei care aveti astfel de ganduri si pareri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *