Skip to content
Politică

Retrospectiva 2017. Turcescu trimite la colț PSD-ul: Un partid inert, de zombi EXCLUSIV

curierlocal.ro

Unul dintre politicienii care au oferit pentru PSnews.ro o retrospectivă a anului 2017 a fost deputatul Robert Turcescu, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară.

Concret: parlamentarul PMP de Constanța și-a exprimat dezamăgirea din cauză că – în opinia lui – aleșii Partidului Social Democrat nu au înțeles nimic din toate hopurile prin care au trecut în 2017 (OUG 13, moțiunea de cenzură anti-Sorin Grindeanu, legile justiției etc) și par „niște zombi” hipnotizați de către președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Mă tem că PSD n-a înțeles nimic și nici nu e capabil să mai înțeleagă ceva. La această oră, Partidul Social Democrat este un partid inert. Constat cu tristețe că și oameni din zona PSD pe care îi credeam lucizi par a avea un soi de stare narcotică din momentul intră în contact cu Liviu Dragnea. Nu știu ce le face sau ce le-a făcut, ce le-a pus în cafea sau sub pernă (noaptea, când dorm), dar PSD-iștii mi se par la această oră – fără a încerca să-i jignesc – niște zombi care bântuie prin Parlamentul României, având ca singură misiune aceea de a ridica mâna la tot ceea ce propune spre votare conducerea partidului – și aici mă refer aproape exclusiv la Liviu Dragnea. Dacă s-ar putea întâmpla o minune, îi scriu eu lui Moș Crăciun în numele lor. Sper ca sub brad să le pună o substanță de trezire la realitate, pentru că în acest moment sunt realmente niște persoane lipsite de coloană vertebrală”, a declarat Turcescu pentru PSnews.ro pe 21 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *