Skip to content
Politică

Reuniune PDL pentru validarea unor noi președinți de organizații județene

Colegiul Director al PDL se reunește, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru  un bilanț al acțiunilor politice ale partidului, pe anul în curs, și pentru validarea unor noi lideri de organizații județene.

Validarea unor noi președinți de organizații se va face în cazul filialelor democrat-liberale din Argeș și Timiș, potrivit secretarului general al formațiunii, senatorul Gheorghe Flutur, informează Agerpres.

Copreședintele PNL Timiș și liderul democrat-liberalilor timișeni, Constantin Ostaficiuc, și-a anunțat, pe 21 noiembrie, retragerea din toate funcțiile politice pe care le-a deținut până acum. Acesta, împreună cu parlamentarii Cornel Sămărtinean și Alin Popoviciu, este anchetat de DNA, în dosarul „Aeroportul”, pentru abuz și instigare la această infracțiune.

Privind organizația de Argeș, funcția de președinte a devenit vacantă, după ce deputatul Cătălin Teodorescu s-a autosuspendat din partid, ca urmare a anchetei DNA derulate în cazul său. Acesta a fost trimis în judecată în dosarul fostei șefe a DIICOT Alina Bica, privind acordarea de despăgubiri supraevaluate, relatează Realitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *