Revelionul Copiilor, la Iași. Soluții pentru părinții care vor să-și lase copiii în siguranță în noaptea dintre ani

Sursa: Facebook

Se apropie noaptea de Revelion, iar părinţii care au copii mici, dar îşi doresc să treacă în noul a la petreceri, alături de prieteni, pe ritmul de dans, au o mare problemă: unde şi cu cine îşi pot lăsă copiii în siguranţă.

Mai mulți părinți din Timișoara au un mare noroc în acest sens. Un local organizează o petrecere de Revelion pentru copii în care promit o seară plină de activități și distracții pentru cei mici. Prețurile pleacă de la 340 lei/copil și ajung la 440 de lei/copil, în funcție de timpul petrecut .

Și la Iași va avea loc o premieră: în noaptea dintre ani, va fi organizat Revelionul Copiilor, spectacol care va avea loc în Piaţa Palatului Culturii în seara zilei de duminică, 31 decembrie. Este vorba de un spectacol inedit pregătit de Municipalitatea ieșeană pentru cei mici, în centrul orașului. ”Revelionul Copiilor” este dedicat celor mai tineri artişti ieşeni câştigători la concursuri naţionale şi internaţionale. Spectacolul va fi prezentat de Daniel Buzdugan şi Laura Hulubei.

Ieșenii, alături de copii lor, sunt invitați în Piața Palatului Culturii la un spectacol complex, pentru toate vârstele. La ”Revelionul ieşenilor”, spectacol care urmează după ”Revelionul Copiilor”, vor concerta Andra Botez şi DJ Line, şi tineri artişti români, precum JO şi JUNO.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: