PSnews

Recent

Revenire spectaculoasă pe scena politică românească

cliparts.co

Un nume greu revine în prim-planul politicii românești.

Mai exact, este vorba despre preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, care se pregătește să revină pe scena politică românească, potrivit anunțului făcut de secretarul general al partidului, Nuţu Fonta.

Nuţu Fonta a declarat că Oprea vrea să revină în politică pentru a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situația politică a țării.

Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care şi-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea ţării. Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan şi putere de muncă, din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situaţia politică şi economică actuală, din necesitatea de-a se găsi o formulă de echilibru în planul politic şi economic, în vederea asigurării unul climat favorabil de dezvoltare şi progres pentru România”, a susținut Nuţu Fonta.

Nuţu Fonta a mai declarat că UNPR rămâne un partid politic de sine stătător.

”Transmit pe această cale că UNPR a fost şi rămâne un partid politic de sine stătător, care fără îndoială a oferit stabilitate şi predictibilitate în toate coaliţiile din care a făcut parte. UNPR şi-a propus să revitalizeze toate organizaţiile judeţene, pentru a da un nou suflu tuturor membrilor şi simpatizanţilor care au crezut şi încă mai cred în acest proiect politic”, a spus Nuţu Fonta, potrivit Româniatv.net

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi