Skip to content
Alegeri

Revine Antonescu pe cai mari în PNL? SURSE

reportervirtual.ro

Revine fostul președinte al PNL Crin Antonescu pe cai mari în Partidul Național Liberal?

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit săptămâna trecută cu foştii lideri liberali Vasile Blaga şi Crin Antonescu, întrevederea fiind confirmată pentru Mediafax de toate părţile implicate. Discuţiile ar fi vizat şi posibilitatea ca cei trei să candideze pentru alegerile europarlamentare.

Surse politice au relatat pentru agenția citată că Ludovic Orban le-ar fi propus lui Vasile Blaga şi lui Crin Antonescu să candideze la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai a anului viitor. Astfel, există posibilitatea ca pe listele candidaţilor PNL să se regăsească toţi cei trei foşti lideri ai formaţiunii, alături de Sigfried Mureşan, Marian Jean Marinescu, Daniel Buda, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu – n.r.), Mircea Hava, Ilie Bolojan.

Întrebat de Mediafax dacă a fost făcută o invitaţie lui Blaga şi Antonescu pentru a candida la europarlamentare sau dacă a fost abordat acest subiect în cadrul întâlnirii de săptămâna trecută, liderul PNL, Ludovic Orban a răspuns: „Nu am ce să comentez dintr-o întâlnire pe care am avut-o cu doi colegi importanţi în partid. Nu am obiceiul să dezvălui conţinutul discuţiilor private”.

Chestionat dacă doreşte să candideze la europarlamentare, Orban a replicat: „Nu am luat nicio decizie pe tema asta. Dacă voi lua o decizie, o s-o fac publică”.

La rândul lui, Vasile Blaga a declarat pentru aceeași publicație, referitor la o posibilă candidatură, că „alegerile europarlamentare vor fi anul viitor. Mai e până atunci. Mai e mult până departe”.

Pe de altă parte, Crin Antonescu a confirmat întâlnirea cu liderii PNL, însă a precizat că subiectul europarlamentarelor nu a fost abordat.

2 comentarii la “Revine Antonescu pe cai mari în PNL? SURSE

  1. In locul lui antonescu nu mai scoteam capul in lume dupa mizeria cu USL pt nimic in lume, dar se pare ca foamea pentru un loc caldut pe 5 ani la Bruxelles e mai tare dacat orice bun simt. Iar daca pe lista pt parlamentare la PNL o sa-i vedem pe antonescu, bleaga, busoi, si alinuta eu sper sa nu ia PNL nici un loc!!! Se aude, dnu orban (cu „o” mic), sper sa ia USR si Ciolos tot ce se poate lua, aia macar stau drept si nu sunt asa nenorociti precum liberalii acum !!

  2. Avea probleme cu Departamentul de Stat USA… Intre timp gasca lui si-a constituit HASTAG si au rezolvat problema… le-au facut inclusiv spectacol bascalie pe Scena Operei Vieneze… A vanat orice simpatizant pro american si l-a batjocorit cu serviciile sale secrete securiste… din tara si din strainatate…

    Sper din tot sufletul sa ajunga exact acolo unde merita! Cu toata Gala Uniter inchiaburita pe cocoasa romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *