Skip to content
Sport

Revine Hagi la Galatasaray după 6 ani?

forzaitalianfootball.com

Gheorghe Hagi este la un pas de a părăsi România. Jurnalistii turci scriu ca Hagi se afla pe lista scurta a lui Galatasaray, alaturi de Mustafa Denizii si Tayfun Korkut.

Mai exact, pe site-ul oficial al clubului Galatasaray, a fost postată decizia conducerii de a renunta la antrenorul olandez Jan Olde Riekerink. Hotărârea a fost luată seara trecută, urmând ca azi dimineata sa fie facută oficial.

Jan Olde Riekerink, în vârstă de 53 de ani, a preluat-o pe Galatasary în martie 2016. Tehnicianul olandez a câştigat finala Cupei Turciei, scor 1-0, într-un meci cu Fenerbache. În acest moment, după 20 de etape, Galatasaray se află pe locul 3 în clasament, cu 39 de puncte. Lider este Beşiktaş cu 44 de puncte.

Jurnaliştii de la goal.com, citați de prosport.ro, scriu că Gică Hagi ar putea ajunge la Galatasaray. Antrenorul Viitorului se află pe lista posibililor înlocuitori alături de Igor Tudor, tehnicianul lui Karabukspor. Croatul are însă o clauză de reziliere de 150.000 de euro ceea ce reprezintă un „minus” în lupta cu Hagi, mai scriu cei de la goal.com.

Lider cu Viitorul în Liga 1, Hagi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să accepte o ofertă de la un club din străinătate după ce în ultima perioadă a primit numeroase propuneri. Hagi a mai pregătit-o pe Galatasaray în două rânduri (2004-2005 şi 2010-2011) şi a câştigat o Cupă a Turciei în primul mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *