Skip to content
Politică

Revolta impotriva unuia dintre miliardarii Romaniei

Aflat la inchisoare in urma condamnarilor suferite in anul 2013, Gigi Becali primeste o puternica lovitura. Dupa ce a pierdut marca “Steaua Bucuresti” in dauna celor de la MapN, latifundiarul se confrunta acum cu o revolta a suporterilor. Fanii sunt hotarati sa nu mai participe la meciuri, ceea ce ar insemna ca Becali sa ramana fara cateva sute de mii de euro, banii obtinuti intr-un an din vanzarea de bilete.

Pe paginile de Facebook ale suporterilor Stelei a fost lansat un protest. Actiunea se intituleaza “Nimeni la meci”. Mesajul distribuit pe reteaua de socializare, care este unul critic atat la adresa lui Becali cat si la adresa celor de la MapN, este insotit de o poza cu vechea stema a Stelei, dar in locul numelui echipei fiind scris “Nimeni la meci”.
Protestul vine dupa ce Becali, in urma litigiului cu MapN, a decis sa schimbe stema clubului, dar si denumirea echipei. Practic, noua echipa a lui Becali, care nu are nimic in comun cu istoria clubului Steaua Bucuresti, se va numi FCSB.

Iata mesajul:

„Toti cei care iubiti Steaua, va rog sa va puneti poza aceasta la profil. E mai importanta decat orice selfie! Spuneti-le si prietenilor vostri si tuturor stelistilor pe care-i cunoasteti sa faca acelasi lucru.
Dupa atatia ani ni se dovedeste pentru a nu stiu cata oara ca cei care conduc clubul de fobtal nu dau doi bani pe suporteri.
Pentru ei, noi nu contam. Ei isi fac planul doar in functie de bani si de interesele proprii. Suporterii, cei care traiesc si care dau valoare acestei echipe, in ochii lor sunt doar un impediment. Singurul lucru care conteaza sunt banii veniti din buzunarele noastre.
Dupa ce conducerea Stelei a colaborat cu jandarmeria pentru a interzice suporterii Stelei, pentru a-i determina sa nu mai vina la meciuri, pentru a-i impiedica sa-si manifeste dragostea pentru echipa si culori.
Dupa aducerea in mizerie a numelui Steaua si terfelirea lui prin presa, asocierea cu scandaluri si escrocherii, cu personaje interlope, cu puscariasi si farisei in frunte cu ciobanul becali.
Dupa umilirea unor simbloluri.
Dupa renuntarea la NUMELE ECHIPEI NOASTRE, LA EMBLEMA SI LA CULORI cu o usurinta inexplicabila.
Dupa ignorarea oricarei urme de transparenta si de bun simt fata de proprii suporteri.
Dupa aducerea a tot mai multi jucatori care au un trecut clar anti-stelist si care ne-au jignit de zeci si sute de ori….
MERITA SA-I LOVIM ACOLO UNDE-I DOARE CEL MAI TARE! LA BANI!
NIMENI LA MECI, NIMENI SA NU VIZIONEZE MECIURILE ECHIPEI ANONIME FCSB.
Noi suntem datori sa incercam si sa facem tot ce ne sta in putere ca Steaua Bucuresti sa existe. Momentan exista doar prin noi.
Cei care ii decid soarta, atat analfabetii si incompetentii pusi de cioban sa gestioneze clubul de fotbal, cat si reprezentantii Mapn-ului, sunt niste mercenari fara scrupule carora nu le pasa de dragostea noastra, de idealurile noastre, de anii nostri pierduti.
Ei fac o crima. Ucid ceea ce noi iubim mai mult…
Voi decideti daca e in regula sa inchideti ochii si sa mergeti mai departe…sau nu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *