Skip to content
București

Revoltă în PNL: consilierul general Ciprian Ciucu a fost dat în judecată de Bădulescu

Revoltă în rândul liberalilor conduși de Ludovic Orban, după ce viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, vicepreședinte PNL București, consilier general în Consiliul General al Municipiului București.

Astfel, într-un comunicat de presă remis, marți, redacției de știri PSnews.ro, PNL susține că vicepreședintele partidului a fost dat în judecată pentru presupuse daune de imagine cauzate de o postare a liberalului pe Facebook veche de mai bine de un an.

" "

Totodată, în comunicat este amintit și faptul că Ciucu ”a fost dat în judecată în anul 2016 și de familia de primari Firea-Pandele dar aceștia și-au retras ulterior plângerile”.

”Întrucât nu au argumente în fața consilierilor municipali ai PNL, echipa primarului general Gabriela Firea recurge la intimidări de tipul acțiunilor în judecată prin care se solicită aleșilor liberali zeci de mii de euro.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, vicepreședinte PNL București, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, solicitând instanței ca acesta să-i plătească suma de 10.000 de euro pentru presupuse daune de imagine cauzate de o postare pe Facebook veche de mai bine de un an.

Reamintim că Ciprian Ciucu a fost dat în judecată în anul 2016 și de familia de primari Firea-Pandele dar aceștia și-au retras ulterior plângerile. Între timp, după cum se știe, Primarul Gabriela Firea i-a amenințat cu procese pe aleșii PNL chiar de la tribuna Primăriei. Partidul Național Liberal este alături de membrii săi și consideră că astfel de acțiuni în instanță sunt menite să intimideze membrii opoziției, cu mijloace din afara jocului politic.

Informații de context: Aurelian Bădulescu este fost avocat al lui Gigi Becali, iar Gigi Becali este nașul familiei Firea-Pandele. Aurelian Bădulescu a fost ales pe listele PSD și este persoana din Primăria Generală căreia Gabriela Firea îi deleagă atribuțiile sale când este plecată”, se arată în comunicat.

" "

1 comentariu la “Revoltă în PNL: consilierul general Ciprian Ciucu a fost dat în judecată de Bădulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *