Skip to content
Politică

REVOLTĂ în PNL: debarcarea lui Orban, inevitabilă EXCLUSIV SURSE

Citiți în cele ce urmează despre culisele ultimei întâlniri a liberalilor: BPN al PNL de luni.

Revolta liberalilor la adresa actualului lider, Ludovic Orban, este din ce în ce mai mare, iar ultimul episod s-a consumat chiar luni, în ședința BPN.

Concret: potrivit surselor PSnews.ro, liderul PNL la Senat, Iulian Dumitrescu, i-a adus o serie de reproșuri lui Ludovic Orban, unul dintre acestea fiind chiar că partidul nu comandă un sondaj de opinie pentru a vedea cum stă în fața electoratului.

Printre nemulțumiți prezenți la ședința Biroului Politic s-a aflat și Gheorghe Falcă, care nu a existat să își exprime revolta la adresa lui Orban. În replică, președintele PNL i-a întrebat pe liberalii nemulțumiți dacă l-au sunat vreodată ca să îi propună soluții, adăugând că nu știu decât să se plângă.

Totodată, se pare că nici Anca Boagiu, președinte PNL Sector 2, senatoarea Alina Gorghiu, senatorul Marcel Vela, fostul deputat PNL, Hubert Thuma și deputatul PNL, Tinel Gheorghe, nu au ezitat, în cadrul aceleiași întâlniri, să îl taxeze pe Ludovic Orban, reproșându-i acestuia că duce partidul într-o direcție greșită.

Amintim că PSnews.ro a scris zilele trecute că tot mai mulţi liberali sunt nemulţumiţi de felul în care Ludovic Orban conduce cel mai mare partid de opoziție din România, motiv pentru care în interiorul partidului circulă un document deja semnat de către președinții celor 24 de filiale, prin care se cere organizarea în această vară a unui Congres extraordinar în care să se aleagă un nou președinte al formațiunii politice.

DETALII AICI: PNL fierbe: 24 de filiale vor să îl dea jos pe Orban EXCLUSIV SURSE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *