Skip to content
Politică

Revoltă în PNL după întâlnirea lui Blaga: Nu trebuia să aibă loc la sediul central al partidului! EXCLUSIV

Întâlnirea de miercuri seară, de la sediul central al PNL, a lui Vasile Blaga cu foștii PDL-iști a încins spiritele în interiorul partidului condus de Ludovic Orban.

DETALII AICI: UPDATE Blaga, mesaj incomod pentru Orban după întrunirea PDL-iștilor

Astfel, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai liderului PNL, fostul senator Viorel Cataramă, joi, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro a ținut să sublinieze că ”întâlnirea celor din fostul PDL nu trebuia să aibă loc la sediul central al partidului”.

Cred că întâlnirea celor din fostul PDL nu trebuia să aibă loc la sediul central al partidului pentru că în opinia publică s-a receptat ideea că fuziunea politică care s-a făcut nu s-a finalizat în cele mai bune condiții și că în partidul nostru există, cel puțin cazul percepției opiniei publice, o grupare provenind din fostul PDL și o altă grupare provenind din fostul PNL. Situația nu este așa, dar așa s-a propagat în imaginea opiniei publice și nu este un lucru bun. Realitatea este cu totul alta: suntem un singur partid, cu toții membri ai aceluiași partid și nu se justifică în niciun fel o astfel de grupare.

Presupun că s-au discutat problemele cu care se confruntă partidul care există în interiorul partidului. Din ce cunosc eu, sunt 2 opinii în acest moment în interiorul partidului: unii membri care și-ar dori un Congres extraordinar pentru clarificarea ideologiei și alegerea unei noi conduceri și sunt și alți membri care nu consideră oportun un astfel de Congres. Dar asta este la nivelul partidului și dacă vreți, din ce cunosc eu, în interiorul celor care provin din fostul PDL”, a subliniat Viorel Cataramă.

Cât despre faptul că la întâlnire nu a participat şi liderul liberalilor Ludovic Orban, deşi acesta era în sediu, Cataramă a susținut că deși s-a încercat crearea ideii potrivit căreia șeful liberalilor este singur în ”bătălia” cu vechea aripă PDL, situația nu este așa.

”Domnul Orban, sfătuit prost sau dintr-o pură coincidență, a devenit din nou subiect de glumă pentru că, dacă mă întrebați pe mine, nu avea ce să caute sau oricum nu avea de ce să iasă cu declarații după cei din PDL. S-a format ideea că pe când cei din fostul PDL sunt uniți și formează o echipă puternică, domnul Orban este singur. Însă, nu este așa, domnul Orban nu este singur, există mulți alți membri din fostul PNL, extrem de importanți, care nu au participat la o întâlnire la sediul partidului dar pot participa oricând și pot apărea oricând în spatele domnului Orban”, a continuat acesta.

Nu în ultimul rând, liberalul Cataramă a dezvăluit pentru PSnews.ro că în partid ”se discută inclusiv posibilitatea apariției pe dreapta a unui partid care să reprezinte cu adevărat valorile dreptei”.

”Sunt tot felul de discuții, se discută restructurarea și reformarea partidului, un Congres extraordinar sau nu. Am auzit și la nivelul unor discuții teoretice inclusiv posibilitatea apariției pe dreapta a unui partid care să reprezinte cu adevărat valorile dreptei”,a conchis liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *