Skip to content
Alegeri Politică

Revoltă în PSD. Ioan Mircea Pașcu, reacție furibundă după ce Dragnea l-a eliminat de pe lista pentru europarlamentare: Fiecare pasăre pe limba ei piere!

CaleaEuropeana.ro

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu a comentat pe Facebook faptul că nu se regăseşte pe listele PSD pentru Parlamentul European, afirmând că trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, concluzia sa fiind că „fiecare pasăre pe limba ei piere”.

Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigaşe, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?„, a scris Paşcu pe Facebook.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini fiind pe primele locuri. Dragnea a explicat prezenţa pe liste a unor persoane din afara PSD, spunând despre Carmen Avram că apără principiul dreptăţii şi că face parte dintr-o echipă de jurnalişti care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terhes că a avut poziţii asumate când alţii tăceau, iar despre Maria Grapini că este apreciată în PSD pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European.

Conform listei citite de liderul PSD, pe lista pentru europarlamentare se regăsesc, în ordine: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda,  Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu,  Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

Liderul PSD apreciat că Rovana Plumb şi Natalia Intotero, aflată şi ea pe listă, nu ar trebui să mai rămână în Guvern până la alegerile din 26 mai.

7 comentarii la “Revoltă în PSD. Ioan Mircea Pașcu, reacție furibundă după ce Dragnea l-a eliminat de pe lista pentru europarlamentare: Fiecare pasăre pe limba ei piere!

    1. acum sa-l inlocuiesti pe dl Pascu cu dl Manda,recompena pentru distrugerea sistemelor de salarii si de pensii infaptuita de absolventa de filologie dna Vasilescu Olguta la Ministerul Muncii-asta da politica de cadre- de Stanga ??

  1. Si totusi mosii si babele din psd cred ca sunt vesnici pe posturi? Sau au innebunit, le-a luat banii mintile? Trezitiva- va ca lumea v-a uitat de mult! Aportul vostru nu mai este vizibil. Lasati tineretul patriot sa ne reprezinte.

  2. Ioan Mircea Pascu nu are nici un merit ca sa fie pe lista.Lingau de meserie,a profitat destul de pe spatele romanilor. Sa ne mai lase in pace.Du-te unde a dus mutul roata !

  3. La 70 de ani (ca atatia ani are I.M.Pascu !) e mai bine sa stai pe-acasa ! Si daca tot zici ca esti PSD -ist, experienta ti-o poti folosi in avantajul partidului care te-a…”tinut” atatia ani in….spate !

  4. cred ca era nevoie si de o schimbare , adevarat cate odata este bine sa te si mai retragi dar nu este bine ca atunci cand esti inlocuit sa ai o reactie acida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *