Skip to content
Politică

Revoltă în Rusia. Alexei Navalny, liderul opoziției, urcat în duba poliției

Mii de oameni au iesit in strada duminica in mai multe orase din Rusia, in ciuda interdictiilor impuse de autoritatile locale (care nu au autorizat manifestatiile) pentru a protesta impotriva coruptiei in urma unui apel lansat de Alexei Navalny, unul dintre liderii opozitiei, anunta AFP. In unele orase, politia a intervenit pentru a inabusi protestele si a arestat zeci de manifestanti, scrie Washington Post
Zeci de potestatari din Moscova au impins cateva masini pentru a bloca drumul dubei in care a fost urcat de politisti Alexei Navalny, liderul opozitiei.

Cel putin 130 de protestatari retinuti de politie la Moscova. Un jurnalist AFP a relatat ca politia a folosit gaze lacrimogene in centrul Moscovei, pentru a-i imprastia pe manifestanti.

Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse, a fost retinut de politisti cu putin timp in urma. El a fost ridicat de pe strada, in centrul Moscovei, si urcat intr-o duba a politiei, anunta Reuters. Un martor a relatat ca sute de protestatari au inconjurat duba politiei in care a fost urcat Navalny, incercand sa impiedice arestarea acestuia. Ei au incercat minute la rand sa deschida usile dubei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *