Skip to content
Societate

Revoltă la Ministerul Economiei: Claudiu Năsui și doi apropiați, fugăriți de angajații furioși pentru moartea directorului Doru Clăbescu

Inquam Photos/George Calin

Moartea surprinzătoare, provocată de presiunile uriașe de reorganizare ilegală, a directorului Direcției Contencios, Doru Clăbescu, a generat o tensiune fără precedent la Ministerul Economiei, condus de către useristul Claudiu Năsui.

Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 315/2021 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului propus de Claudiu Năsui a aruncat în aer instituția păstorită de acesta, susţin jurnaliştii de la puterea.ro.

Ca atare, propunerile aberante și haotice de reorganizare a ministerului au generat un scandal uriaș în minister pentru simplul fapt că nu au nicio fundamentare legală și nici cea mai mică justificare administrativă. Singurul scop al acestei reorganizări este acela de a scăpa de cei care nu execută orbește dispozițiile lui Năsui și ale camarilei sale, dar mai ales de profesioniștii care încearcă să țină ministerul pe linia de plutire.

Este vorba de concedierea a circa 200 de angajați. Practic, doi dintre oamenii de încredere ai lui Năsui, secretarul de stat Paul Ene și directoarea Direcției Juridice, Alina Voicu, sunt cei care fac cele mai mari presiuni pentru concedierea celor incomozi.

Cel mai vehement contestatar al celor doi cerberi ai lui Năsui a fost directorul Direcției Contencios, Doru Clăbescu. Dar, din păcate, după scandalurile uriașe și amenințările celor din jurul lui Năsui, Doru Clăbescu, 54 de ani, a decedat vineri, în jurul orelor 14.00, în biroul său de la Ministerul Economiei.

Potrivit sursei citate, marea golănie administrativă urmărită de Năsui și camarila sa prin promovarea acestui proiect de reorganizare constă în concedierea a peste 200 de angajați ai ministerului. Ca atare, Năsui preferă să-i concedieze pe aceștia, deși sunt o mulțime de posturi vacante. Astfel, ministrul USR al Economiei îi dă afară pe cei incomozi și bine pregătiți din punct de vedere profesional pentru ca pe posturile vacante să fie aduși protejații săi și ai camarilei sale.

Năsui, Ene și Voicu, baricadați în biroul ministrului de furia colegilor lui Clăbescu

Moartea fulgerătoare a directorului Doru Clăbescu a stârnit o furie nebună a mai multor colegi ai acestuia. Practic, colegii lui Clăbescu erau revoltați de faptul că acesta s-a zbătut ca cei peste 200 angajați să nu fie concediați ilegal, dar a murit în urma presiunilor uriașe făcute de cei doi locotenenți ai lui Năsui – Paul Ene și Alina Voicu.

La un moment dat, colegii lui Clăbescu au intrat peste cei doi și au cerut socoteală pentru moartea colegului lor. Paul Ene și Alina Voicu au fugit și s-au baricadat în biroul ministrului Claudiu Năsui, cu el în birou.

Revoltați, angajații ministerului au vrut să intre peste ei în biroul ministrului, dar aceștia au blocat ușa și, ulterior, au fugit pe ieșirea de serviciu. De vineri și până azi, în Ministerul Economiei este o situație extrem de tensionată, iar ministrul Claudiu Năsui, secretarul de stat Paul Ene și directoarea Alina Voicu se feresc să iasă din birou de furia angajaților revoltați de moartea colegului lor Doru Clăbescu.

Citeşte continuarea AICI.

2 comentarii la “Revoltă la Ministerul Economiei: Claudiu Năsui și doi apropiați, fugăriți de angajații furioși pentru moartea directorului Doru Clăbescu

  1. De ani de zile, zeci de ani, acest sector al turismului a fost si este plin de talibanii vechiului turism, oameni pusi numai pe criterii politice, habarniști în domeniu care nu mișcă nimic în dezvoltarea acestui domeniu care ar putea fii unul din sectoarele fruntase ale economiei. Cu toții doar TOACĂ banii alocați, care nu sunt puțini. ..! Vă mai amintiți de vestita frunză? Să ne mai mirăm de ce cu toții preferăm turismul Bulgariei, unde peste tot auzi vorbind românește!!!

  2. Niste derbedei politici,care nu au nimic cu ministerul economiei vor doar sa se inconjoare de pupincuristi,lipitori de afise golani LGBTQ etc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *