Skip to content
Politică

Începe războiul în PDL? Lideri județeni ar vrea întâlnire cu Băsescu

Se pare că în PDL lucrurile nu sunt deloc liniștite. Astfel, după ce mai mulți membri au anunțat că demisionează din PDL pentru a se alătura Elenei Udrea, cum se întâmplă în cazul organizatiei municipale Brăila, se pare că opt lideri judeţeni ai PDL, printre care și un  fost șef de CJ PDL, au solicitat o întrevedere particulară cu Traian Băsescu.

,,Vrem să ne lămurim odată şi odată spre ce ne îndreptăm ca ţară. Iniţiativa noastră nu poate fi catalogată ca trădare. Vrem să auzim de la domnul preşedinte dacă munca noastră pentru partidul ăsta va mai avea vreo finalitate. Pentru că ce se întâmplă acum în struţo-cămila asta numită ACL este de nedescris.

Primarii, consilierii judeţeni şi locali, atâţia câţi au mai rămas, vin şi ne întreabă tot felul de lucruri. Pe noi, la PDL, pe o parte, la ei, la PNL, pe altă parte.I-am aburit destul până acum. Oamenii au nevoie de o perspectivă. Puţină lume face distincţie între viaţa proprie a partidului, ca membru, şi ce se întâmplă în rest. Când eşti activistul unui partid vezi altfel lucrurile decât votantul obişnuit. La tine la uşă nu trebuie să vină nimeni să te convindă să votezi.

Tu te duci să-i convingi pe alţii să aibă încredere în partidul tău. Dar nu mai are rost să intru în amănunte din acestea. Care nu sunt importante decât pentru noi, ca activ de partid. Vom vedea, noi am cerut. Să vedem dacă ne primeşte. Aşteptăm un răspuns. Avem încredere în el”, a declarat pentru comisarul.ro unul dintre preşedinţii de organizaţie judeţeană din potențialul grup al celor care vor declanșa revolta în partid.

4 comentarii la “Începe războiul în PDL? Lideri județeni ar vrea întâlnire cu Băsescu

  1. Are dreptata, asta este starea reala a lucrurilor in teritoriu ! Surprinderea mea este urmatoarea : chiar are cineva impresia ca nu se cunosc lucrurile astea la nivelul cel mai inalt ? Eu sunt convins ca se cunosc ! Dar nu sunt in stare sa recunoasca faptul ca s-a gresit, din orgoliu ! Un orgoliu care ii va duce la disparitie…

  2. Scenariu perfect cu mici sincope pentru ruperea PNL– si scoatera lui CRIN ANTONESCU din cursa prezidentiala . TATUCUL nu uita si nu iarta–cel mai bine joaca BLAGA in dramoleta asta iar LUDOVIC ORBAN–-joaca rolul demagogului perfect lasand la o parte tembelismul lui .

  3. iar PNL se îndreaptă spre PLR.. şi uite-aşa, fără alegeri, va fi preşedinte de partid d-na Udrea şi preşedinte de partid d-l Tăriceanu. Bravos naţie, la mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *