Skip to content
Politică

Revoltă în PSD împotriva baronilor declanșată de un deputat

Lucrurile în PSD nu sunt deloc calme, mai ales în contextul în care ieri, DNA „a vizitat”  un important șef de consiliu județean social- democrat.

În acest context liderul TSD, Mihai Sturzu, a transmis, în cadrul unei emisiui televizate la B1 tv, că nu vrea să fie reprezentantul lui Titu Bojin. Acesta a punctat că el a propus să găsească soluții prin care orice începere de urmărire penală să ducă la despărţirea lor de aceşti oameni.

„Sincer, nu vreau să fiu reprezentantul domnului Titu Bojin. Dacă vorbim despre baroni şi corupţie în partid, şi e adevărat că vorbim, eu nu vreau să fiu unul dintre aceşti oameni. Am propus public să facem ceva. Să găsim soluţile prin care orice începere de urmărire penală să ducă la despărţirea noastră de aceşti oameni. Nu cred că mai putem să mergem aşa cu PSD … Mă aşteptam să intru în politică şi să nu întâlnesc numai Albă ca zăpada, dar nici chiar aşa … Dacă am vreun rost, eu şi alţi tineri, este inclusiv această reformă a clasei politice. În fiecare săptămână ridicăm imunităţi şi vedem câte un preşedinte de consiliu judeţean cu astfel de cazuri. Justiţia să-şi facă treaba şi să plătească cine a greşit”, a spus Mihai Sturzu.

Sturzu a mai afirmat că există corupție la toate partidele, declarând că  felul în care el suferă de doi ani în politică, nu a suferit în viaţa lui niciodată.

„Hai să nu ne mai prefacem că nu există corupţie în politică. Există la toate partidele. Punct. Felul în care eu sufăr de doi ani în politică, nu am suferit în viaţa mea niciodată. Aveţi dreptate”, a mai afirmat președintele TSD, Mihai Sturzu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *