Skip to content
Politică

REVOLTĂ în PSD. Tinerii cer retragerea a doi miniștri grei ai cabinetului. Care sunt motivele

" "

Noua formul guvernamentală urmează să fie prezentată în următoarele ore de către premierul Victor Ponta. Totuși, chiar înainte de ședința pe care o au social- democrații în această după- amiază pentru a discuta cu privire componența guvernului, tinerii din PSD pare să se revolte cu privire la doi dintre miniștrii  cabinetului.

Tinerii din PSD solicită înlocuirea ministrului Mircea Duşa de la Apărare, dar și a ministrului Eugen Teodorovici de la Fondurile Europene, relatează România TV.

" "
" "

Lui Duşa i se reproşează că este „comunist”, „are o gândire învechită” şi „nu ştie suficient de bine limba engleză”.
Eugen Teodorovici este acuzat de „apariţii publice imorale” şi faptul că s-a dovedit un ministru incompetent.

Acuzaţiile tinerilor social-democraţi vin după ce un grup de deputaţi din PSD, printre care se numără şi Mihai Sturzu, au transmis premierului Victor Ponta un Apel în care cer ca în noul Guvern să fie cooptaţi oameni tineri, integri şi profesionişti.

Mircea Duşa se află pe lista cabinetului Ponta 4 la Ministerul Apărării, post deţinut şi până acum, iar Bogdan Teodorovici, la Fonduri Europene.

Partidele din coaliţie definitivează duminică lista cabinetului Ponta IV, aceasta urmând să fie validată de PSD în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmată de o întâlnire cu parlamentarii partidului.

" "

1 comentariu la “REVOLTĂ în PSD. Tinerii cer retragerea a doi miniștri grei ai cabinetului. Care sunt motivele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *