Skip to content
Sănătate

Revolta unui medic: Am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete

Inquam Photos / George Călin

Un medic din Sibiu afirmă, miercuri, că, într-o ţară condusă de ”tot felul de multipli licenţiaţi, unii cu studii doctorale tip „copy-paste”, pandemia a făcut ravagii. ”Am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, susţine medicul, adăugând că, ”într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”.

Medicul Egri Eduard de la Sibiu a transmis, miercuri, un mesaj despre ”repetenţi”.

Dacă şcoala românească a refuzat să mai lase repetenţi şi să responsabilizeze elevii, ne-am ales cu o mare masă de analfabeţi funcţionali. Mai trist, acelaşi lucru s-a întâmplat şi în mediul academic prin dezvoltarea unui veritabil sistem de fabrici de diplome, astfel am ajuns să fim conduşi de tot felul de multipli licenţiaţi, unii chiar cu studii doctorale tip „copy-paste”. Între timp a venit pandemia, dar joaca cu virusul nu a mai ţinut, astfel de data asta am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, a scris medicul pe Facebook.

Acesta susţine că, în această situaţiei, ”noi nu reuşim să învăţăm absolut nimic, nu reuşim să trecem clasa, practic fiecare val omoară o grămada de oameni, lasă altă grămadă cu sechele, sistemul medical se sufocă şi crează victime colaterale”, informează news.ro.

Acum să unim cele două idei: într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, în care non-valoarea a primit o mare şansă de a se impune, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”, a mai transmis medicul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *