Skip to content
Politică

Revolta unui miner la adresa premierului: Au minţit că avem stocuri de cărbune! Suntem praf, coană Viorica!

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că abia ieri (n.r. miercuri) a aflat de protestul minerilor, început în urmă cu aproape o săptămână.

De la Bucureşti, Premierul Viorica Dăncilă a surprins pe toată lumea cu declaraţia sa – despre protestul care a început vinerea trecută.

Viorica Dăncilă: “Mi s-a adus ieri (n.r. miercuri) la cunoştinţă, cu nepermisă și suspectă întârziere, situația gravă de la Complexul Energetic Oltenia. Am dispus următoarele măsuri: să-mi fie prezentată de urgenţă situaţia stocurilor de cărbune comparativ cu anul trecut, o analiză detaliată a situaţiei minerilor, a veniturilor lor şi condiţiilor de lucru, precum şi soluţii de modernizare a Complexului Energetic Oltenia.”

Declaraţia premierului i-a revoltat pe mineri

Miner: ”Doamna Viorica ne întreabă de stocurile de cărbune, îi transmit eu prin intermediul dvs: suntem praf, coană Viorica, aia suntem, suntem praf. Pentru prima oară în istoria României, duduie, se opri o termocentrală care dacă o alimentezi cu un alt fel de cărbune sare în aer. Au minţit că avem stocuri de cărbune, sunt praf, toate depozitele sunt goale, termocentrala de la Turceni merge cu cărbune de la Husnicioara care trebuia închisă.”, anunță stirileprotv.

1 comentariu la “Revolta unui miner la adresa premierului: Au minţit că avem stocuri de cărbune! Suntem praf, coană Viorica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *