Skip to content
Politică

Revoltător! Un senator al puterii îi doreşte moartea unui jurnalist

Revoltător! Un senator din actuala coaliţie aflată la guvernare îi doreşte moartea unui jurnalist. Care a fost motivul declaraţiilor uluitoare ale parlamentarului şi cum a evoluat situaţia.

Senatorul ALDE (fost membru PC) Cristiana Anghel a avut, recent, pe Facebook, o remarcă dură la adresa unui ziarist, după ce acesta o ironizase pe aceeaşi reţea socială, scrie puterea.ro.

„Am fost invitată în emisiune. O mizerie. Se pare că am deranjat și deranjez mult anumite cercuri de interese prin ceea ce am spun (sic!) și spun, prin ceea ce am făcut și fac. Pentru toți cei care nu mă cunosc deloc. Cei văzuți și nevăzuți, pentru cei descoperiți și pentru cei acoperiți… Mie îmi veți închide gura doar cu pământ! Prefer să mor luptând! «This is Sparta!!!!». Pentru că eu îmi apăr sărăcia, nevoile și neamul…” scria Anghel, pe 4 iunie.

În replică, jurnalistul Marius Florian Vasile, de la ziarul Puterea, a comentat postarea Cristianei Anghel, scriind: „Mooor, nu se poateee! «This is Sparta!» Ahahaha!”

Parlamentarul nu a răspuns imediat, subiectul părând să fi fost lăsat pe linie moartă. Totuşi, marţi, alesul ALDE i-a răspuns ziaristului: „Și de ce nu mori?! Doar te lauzi… Eu nu mai mor când mă lupt să apăr drepturile unora ca voi… Voi sunteți bărbați sau otrepe?! Cum vă permiteți să vorbiți la modul acesta despre o femeie?! Voi nu aveți mame, surori, fiice?! V-ar plăcea ca alții să le dea ce-mi dați voi mie?! Scursuri umane…”

2 comentarii la “Revoltător! Un senator al puterii îi doreşte moartea unui jurnalist

  1. Haideti mai fratilor, ca nu este chiar asa. Oricat de antipatica mi-ar fi mie tzatza asta, tot nu pot sa va dau dreptate. Adica asa zisul jurnalist te injura de tot neamul, si ala viu si ala mort, la propriu si la figurat, si daca i se raspund cateva randuri se simte ca fata mare in noaptea nuntii. Sa mai lase sensibilitatea asta daca se vrea jurnalist si sa inteleaga ca si el e cetatean egal in drepturi si obligatii ca ala despre care scrie vrute si nevrute.

  2. P.S.
    Daca sunteti corecti pana la capat, veti publica si insultele adresate de domnul jurnalist, ca sa stie cititorul toate datele problemei. Altfel sunteti doar partinitori, intr-o solidaritate de breasla gresit inteleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *