Skip to content
Societate

Revoluția „drulseristă” în transporturi: avioane și trenuri care întârzie cu orele și oameni înghesuiți ca vitele (VIDEO)

Inquam Photos/George Calin

Un nou incident în transporturile româneşti arată lipsa de respect faţă de pasageri. Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti de vineri seara a avut o întârziere de peste o oră, iar 70 de călătorii au fost înghesuiţi într-un autobuz la Aeroportul Henri Coandă, fără aer condiţionat, la temperaturi de aproape 40 de grade Celcius.

 

Incidentul survine în contextul în care în ultimele zile mai multe voci au reclamat în spaţiul public neregulile grave din ministerul condus de Cătălin Drulă.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a dat explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costinești.

Un alt incident produs tot pe căile ferate a fost provocat de un mecanic de locomotivă beat care a provocat un accident feroviar de la Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit la Feteşti pe Magistrala M 800 Bucureşti – Constanţa, iar circulaţia feroviară a fost închisă pentru câteva ore. Trenurile spre și dinspre Litoral au circulat temporar pe o rută deviată, cu întârzieri de sute de minute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *