Skip to content
Sport

Revoluția securității informatice vine din România. Cutiuța care-ți va proteja toată familia

Românii de la Bitdefender sunt cunoscuți pentru soluțiile de securitate software. Totuși, viitorul securității informatice este un produs hardware, cunoscut sub numele de Bitdefender Box. Cutiuța anti-hackeri a luat naștere într-o clădire de birouri din București.

Bitdefender are peste 500 milioane de utilizatori în întreaga lume, fiind, probabil, cel mai de succes produs românesc exportat peste granițe.

Cum se folosește Bitdefender Box

Cutiuța minune a românilor se conectează la cablul de Internet, după care, din ea, un alt cablu duce către routerul la care sunt conectate toate dispozitivele din casă. Apoi, cu ajutorul unei aplicații de smartphone sau cu a unui software pentru PC, poți monitoriza, în timp real tot ce se întâmplă pe respectivele dispozitive, oriunde te-ai afla. Între timp, tot traficul este filtrat, iar amenințările sunt blocate înainte să ajungă în gadgeturile tale. Algoritmul din cloud analizează în timp real toate site-urile accesate. ”Dacă o pagină pe care eu o navighez are un banner infectat, primesc o notificare. Gândește-te la o familie cu cinci membri. Cine dă click pe link-ul greșit sau primește un mail cu virus este automat, iar administratorul vede automat ce s-a întâmplat”, spune Berte.

Mai mult, poți să blochezi un device sau să îl ștergi, de la distanță, în cazul în care a fost pierdut sau furat, sau poți să cureți cache-ul computerului cu apăsarea unui buton.

Aplicația îți permite să îți controlezi și termostatul inteligent sau să schimbi culoarea becurilor inteligente Philips. Partea cea mai bună? Dacă ești într-o țară care cenzurează internetul, poți naviga fără nicio problemă, cât timp ești conectat la serviciul Bitdefender. Reprezentanții companiei sunt toți de părere că Box este viitorul securității online. Este mic, subtil, silențios și nu îți îngreunează nici funcționarea dispozitivelor, nici viteza de download.

Bitdefender Box nu este încă disponibil în România, dar va ajunge anul acesta și pe piața noastră. Dispozitivul costă 199 dolari, iar după un an de utilizare, posesorii vor plăti 99 de dolari în fiecare an, pentru partea de securitate din cloud.

sursa playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *