Skip to content
Sport

Rezultat uimitor al naţionalei de fotbal feminin. A învins cu 13-0

" "

Echipa naţionala feminină a României a învins selecţionata Turkmenistanului, în cadrul turneului Alanya Gold City Cup, scor 13-0, acesta fiind cel mai categoric succes din istoria primei reprezentative feminine, anunţă site-ul oficial al FRF.

Au marcat Herczeg ‘10, ‘45, ‘56, Bălăceanu ‘17, ‘54, Goder ‘23, Marinescu ’28, Ciolacu ‘33, Sandu ‘40, Bâtea ‘45+1, ’68 şi Carp ‘63, ’74.

" "
" "

În celălalt meci al grupei, Uzbekistan a învins cu 1-0 India.

”A fost un început de turneu foarte bun. Jucătoarele noastre au arătat poftă de joc şi disponibilitate la efort, chiar dacă adversarul nu le-a solicitat prea mult. E foarte îmbucurător că jucătoarele care au evoluat mai puţin până acum, mai ales cele 3 debutante, s-au integrat foarte repede în mecanismul echipei naţionale. Sperăm să putem continua pe aceeaşi linie şi astfel putem spera la o calificare la turneul final al Campionatului European”, a spus selecţionerul Mirel Albon la finalul partidei, precizând că această victorie ”a fost cea mai categorică din istoria echipei naţionale feminine”.

România va disputa alte două partide în faza grupelor: cu Uzbekistan, la 1 martie, de la ora 14.30 (Evrenseki Stadium, Side), şi cu India, la 3 martie, de la ora 16.30 (Gold City, Alanya).

La 5 martie se vor disputa partidele pentru clasament, iar câştigătoarele celor două grupe se vor întâlni în disputa pentru trofeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *