Skip to content
" "
Politică

Rezultatul șocant din sondajele pentru prezidențiale: un personaj controversat, candidatul „de rezervă” al stângii. Cine i-ar putea lua locul lui Dăncilă

Inquam Photos / George Calin

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, într-o declarație pentru PSnews.ro, a precizat că încrederea în Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, a crescut semnificativ după ce moțiunea de cenzură a trecut.

Însă, potrivit sociologului, candidatul de rezervă pentru un electorat al stângii, în cazul în care Viorica Dăncilă s-ar retrage din cursă, este Alexandru Cumpănașu, cel care nu încetează să șocheze opinia publică prin diversele ieșiri cu iz patologic.

" "

„Candidatul de rezervă pentru un electorat al stângii este Cumpănașu”

Totodată, președintele Biroului de Cercetări Sociale a precizat că impostorul Cumpănașu s-ar afla peste Mircea Diaconu, candidatul PRO România-ALDE, în sondajele pentru prezidențiale

„A crescut semnificativ încrederea în Viorica Dăncilă. S-a pus în spate speriați că le taie pensiile și salariile o mare parte din alegătorii de stânga. Dăncilă a avut discursul cel mai bun pentru ei. Cumpănașu este un caz interesant: avem peste 75% dintre oameni fără facultate care tot spun că problema principală este corupția celor cu studii. Scorul pentru el este prea mare să nu fie luat în calcul, a depășit eroarea de 3%. Cumpănașu rupe și de la Dăncilă și de la Mircea Diaconu.

Eu am pus întrebarea „Dacă acest candidat (n.r – Viorica Dăncilă) s-ar retrage din cursă, care ar fi următorul candidat pe care l-ați susține?” Iar scorurile pentru Cumpănașu sunt explozive. Candidatul de rezervă pentru un electorat al stângii este Cumpănașu. El este principalul favorit dacă s-ar retrage Viorica Dăncilă. Cumpănașu este peste Mircea Diaconu în sondaje”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

Candidatul cățărat pe cadavrul Alexandrei Măceșanu

Impostorul Alexandru Cumpănașu le râde în nas zilnic milioanelor de români care muncesc din greu pentru un trai cinstit în România. Cățărat pe cadavrul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, și crescut cu bani de la stat dați de PSD, Cumpănașu se visează mai nou președintele României.

Pentru cei care încă nu au aflat, precizăm că individul Cumpănașu, cel pe care bine l-a numit PAH „Primul vierme ieșit din cadavrul Alexandrei”, a ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul a două ONG-uri abonate la bani publici: Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) și Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR). El a fost abonat la bani publici, cu precădere din zona Ministerului de Interne (unde Cumpănașu și-a păstrat permanent relații la vârful instituției) și Ministerul Dezvoltării și Administrației.

Sfidător! A primit de la Ministerul Culturii peste 600.000 de lei pentru 50 de pagini de copy / paste din Google și Wikipedia

Despre Cumpănașu am putea spune fără nicio ezitare că este cel mai bine plătit plagiator de pe planetă. În august 2018, Ministerul Culturii a organizat un concurs de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri. Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), condusă de Alexandru Cumpănașu, a primit în septembrie 2018 o finanțare de 1.000.000 de lei, nerambursabilă, pentru proiectul “Românismul: trecut, prezent și viitor”. Din această sumă, 837.080 de lei au reprezentat drepturi de autor și drepturi conexe, încasate direct de Cumpănașu.

Trei tipuri de broșuri care au în total 50 de pagini, realizate de AID pentru Ministerul Culturii și dedicate Centenarului, au costat 604.800 de lei, adică 201.600 de lei fiecare. Iar asta nu e tot! Deși broșurile trebuiau să fie creații proprii, originale ale asociației lui Cumpănașu, în realitate, Ministerul Culturii a plătit pentru texte copiate de pe Wikipedia și de pe alte site-uri, inclusiv de pe site-ul Jandarmeriei Române.

Candidatul anti-sistem și-a băgat în buzunar salarii uriașe de pe urma Sistemului

Mai nou, aflăm despre cel care se dă drept luptătorul anti-sistem că a câștigat bani frumoși chiar de pe urma Sistemului. Cel care se cațără zilnic pe cadavrul Alexandrei Măceșanu în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni a câștigat în ultimii ani, împreună cu soția sa, sute de mii de lei de la universități de prestigiu din România. Declarațiile de avere și de interese arată că Alexandru Cumpănașu a încasat venituri de la universitățile conduse de rectorii care îi erau subordonați în Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR).

66.000 de lei de la SNSPA, 58.000 de lei de la UEFISCDI, 580.000 de lei de la Asociația pentru Implementarea Democrației, plus alte sute de mii de lei de la alte asociații, plus chirii de peste 100.000 de lei. Atât a câștigat Alexandru Cumpănașu în 2018, potrivit declarației de avere depuse în calitate de candidat la prezidențiale.

Averea impostorului Cumpănașu este impresionată, dacă stai să te gândești că în România mai mult de jumătate dintre români abia își duc traiul de pe o zi pe alta, înglodați în taxe la stat și datorii. El deține 3 terenuri, 7 apartamente / case, un Mercedes din 2018 și un Subaru din 2008, 260.000 de lei și 16.000 de euro în conturi, un plasament de 152.000 de lei, un împrumut de 300.000 de euro și unul de 171.000 de lei.

Candidat la președinție doar cu diplomă de bacalaureat

Cumpănașu este exemplul că ipocrizia nu are limite: este absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat obținută în iunie 2000 la Liceul Ioniță Asan din Caracal. Tot acolo a obținut și atestat profesional de Programator – analist – ajutor, și cam atât…

Aflăm despre cel care se visează președintele României că nici măcar nu are o diplomă de licență. Ciudat este că acest Cumpănașu este masterand la o universitatea din Elveția fără să fi terminat o facultate, sau cel puţin aşa reiese din CV-ul său, intrat în posesia mainnews.ro.

Cireașa de pe tort este chiar replica aberantă a candidatului la președinție când este întrebat despre această situație: „din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”.

După cele prezentate, nu putem să ne întrebăm cum este posibil ca în țara în care oamenii cinstiți muncesc pentru a-și asigura traiul decent al zilei de mâine și fac studii universitare în speranța că viața le va da o șansă mai bună, există un personaj ca acest Cumpănașu, care, fără nicio remușcare, calcă pe cadavre, uită de principii și aruncă în groapă valori morale tocmai pentru a-și atinge scopul,

 

" "

1 comentariu la “Rezultatul șocant din sondajele pentru prezidențiale: un personaj controversat, candidatul „de rezervă” al stângii. Cine i-ar putea lua locul lui Dăncilă

  1. Nu te mai întreba.Este cu mult peste nulitatile din politica Romaneasca.El poate reprezenta viitorul.Articolul este tendentios.Va este frica de Cumpănasui.Nu scoateți o vorba despre mafia traficului de persoane.De ce nu va intereseaza?De ce nu ii intereseaza pe candidații la presedentie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *