Skip to content
Sport

Ribery, probleme grave cu propria echipă: Bayern Munchen l-a AMENDAT!

Yahoo! Sports

Clubul Bayern Munchen a anunţat că îl va amenda drastic pe Franck Ribery pentru insultele grosolane adresate de acesta celor care l-au criticat pe reţelele de socializare, informează AFP.

“Am vorbit cu Franck şi l-am anunţat că îi vom da o amendă mare. El a acceptat situaţia”, a spus directorul sportiv al grupării bavareze, Hasan Salihamidzic. “A folosit cuvinte pe care noi, FC Bayern, nu le putem accepta şi pe care Franck nu are dreptul de a le folosi, fiind un model pentru alţii şi jucător la FC Bayern”, a adăugat el, potrivit news.ro.

Salihamidzic nu a precizat valoarea amenzii. “Va fi însă foarte mare”, i-a asigurat el pe jurnalişti.

Totul a pornit joi, după ce fotbalistul francez a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ în care apărea într-un restaurant, unde comandase o friptură acoperită cu foiţă de aur. Imediat au apărut speculaţii cu privire la preţul fripturii şi comentarii injurioase la adresa jucătorului. Nervos, Ribery a reacţionat, sâmbătă, printr-un mesaj vulgar la adresa celor care l-au criticat.

Hasan Salihamidzic a precizat că jucătorul nu a plătit friptura respectivă, deoarece se afla în restaurant în calitate de invitat. În plus, Ribery a reacţionat dur pentru că a fost înjurat.

“Franck a fost înjurat şi insultat. Şi nu doar Franck, ci şi soţia sa însărcinată, copilul său şi mama sa, care în prezent este în spital, operată. Franck a vrut să se apere şi să îşi apere familia. Are tot dreptul să o facă, îl susţin în această privinţă, dar din nefericire a derapat total”, a afirmat Salihamidzic.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *