Skip to content
Sport

Rică Răducanu, prima reacție după ce echipa Rapid a intrat în faliment: „Mai bine mor decât…!”

Rică Răducanu, prima reacție după ce echipa Rapid a intrat în faliment: „Mai bine mor decât…!”

Astfel, o adevărată legendă a echipei de fotbal Rapid București, Rică Răducanu a primit cu mare dezamăgire vestea potrivit căreia echipa a intrat în faliment.

„Cam nasol am primit vestea. În primul rând, mă așteptam la ceva, dar nu chiar faliment direct. Mai bine mor decât să nu mă mai duc pe Giulești, să nu mai văd Rapidul, mai ales că ne pregătim pentru 2020. S-a spus că o să repare stadionul, dar dacă nu mai avem echipă… Cea mai frumoasă amintire a mea este Rapidul, asta e toată viața mea. Eu am avut șansa vieții când am venit pe Giulești, am copilărit acolo. Și acum mă duc pe Giulești și nu-mi vine să cred. E viața mea, eu aici am avut toate bucuriile vieții, aici mă iubește lumea”, a spus Rică Răducanu.

Mai mult, acesta a explicat că una dintre cauzele decăderii echipei Rapid București este și lipsa suporterilor pe stadion, potrivit Realitatea.net

„I-am cunoscut personal pe investitori. Eu m-am rugat de ei dacă pot face ceva să ținem echipa cât se poate de sus și să intrăm și noi în rândul oamenilor, cum era pe timpuri. E greu de ținut acum. Din ce cauză? Pentru că îți trebuie mulți bani. Nu sunt supărat pe Copos, așa cum a fost, a ținut Rapidul. Acum, nici oamenii nu mai vin. Dacă nu ai spectatori, e greu să țină un om o echipă de fotbal”, a conchis fostul fotbalist român.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *