Skip to content
Politică

Ridicarea imunității deputaților Teodorescu și Marko, amânată

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a amânat, miercuri, solicitarea DNA de ridicare a imunității a parlamentarilor Cătălin Teodorescu și Attila Marko, acuzați dosarul despăgubirilor supraevaluate acordate de o comisie specială a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Ca urmare a cererii avocatului său, Cătălin Teodorescu a obţinut o amânare de aproape o săptămână, cazul său urmând să fie discutat de abia marţea viitoare, cel mai probabil, după cum a spus preşedintele Comisiei Juridice.

La ieşirea de la şedinţa Comisiei Juridice, Cătălin Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia.

“Am cerut o amânare deoarece trebuie să vedem probele la dosar. Nu am văzut până acum nicio probă. Or, în ceea ce mă priveşte, singura probă pe care o are DNA împotriva mea este că am făcut parte din comisia de acordare a despăgubirilor şi nimic mai mult.”, a declarat Teodorescu.

În acelaşi dosar sunt deja arestate preventiv mai multe persoane, inclusiv fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Acestea sunt acuzate că prin despăgubirile acordate unor persoane au adus un prejudiciu de peste 60.000.000 de euro statului român.

1 comentariu la “Ridicarea imunității deputaților Teodorescu și Marko, amânată

  1. Pai cum e bre, nea Iohannis, cand e vorba de PNL-isti din astia noi nu mai glasuiesti ??? Ca in campanie nu-ti mai iesea justitia dintre dinti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *