Skip to content
Societate

Rise Project: „Fugara Alina Bica a plecat de mult din Costa Rica” / Fosta șefă DIICOT a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului

„Fugara” Alina Bica a părăsit de mult Costa Rica, a scris, joi, Rise Project, pe Facebook, în contextul în care fosta șefă DIICOT a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casație și Justiție și după rejudecarea apelului din dosarul în care a fost găsită vinovată pentru favorizarea făptuitorului.

Fugara Alina Bica a plecat de mult din Costa Rica. Registrul de intrări – ieșiri arată că aceasta a părăsit țara central americană unde își găsise refugiu pe 5 iulie acest an”, notează Rise Project.Jurnaliștii de investigație au subliniat că, „în total”, Alina Bica a petrecut peste un an și jumătate în Costa Rica. Ea a fost condamnată definitiv pentru că a încercat să obțină o sentință cu suspendare pentru Ovidiu Tender, care a ajuns în cele din urmă după gratii.

Bica este condamnată definitiv pentru că, în timp ce conducea DIICOT, a încercat să obțină o sentință cu suspendare pentru Ovidiu Tender, afacerist care a ajuns însă în cele din urmă după gratii.
Acesta și-a derulat cea mai mare parte a afacerilor în România și pe continentul african însă și în Cuba, țară aflată în proximitatea Costa Rica”, se mai arată în postarea Rise Project, informează b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *