Skip to content
Politică

Rizea, din nou băgat în corzi: E un escroc în serie, îmi datorează 4.000 de euro!

ziuanews.ro

Fostul deputat PSD / PRU Cristian Rizea s-a trezit din nou băgat în corzi. Vedeți mai jos cine îl acuză că e „un escroc în serie” și că îi datorează nu mai puțin de 4.000 de euro.

Cristian Rizea datorează de circa doi ani aproximativ 4.000 de euro agenției de turism autohtone Paralela 45 pentru zece bilete de avion pe ruta Bucureşti-Nisa, a declarat miercuri pentru News.ro proprietarul companiei, Alin Burcea, care consideră că Rizea este „un escroc în serie care nu a vrut nicio clipă să plătească aceste bilete” şi că orice încercare de a-şi recupera banii s-a dovedit un eşec.

„De aproape doi ani îmi datorează această sumă. Mi-a cerut nişte bilete de avion pe Nisa. Vreo zece bilete de circa 4.000 de euro. Eu am aflat ulterior că era o gaşcă întreagă din România care mergea la Monte Carlo. La momentul respectiv, Rizea era preşedintele PSD Sector 5, deci am mers pe încredere într-un deputat în Parlamentul României; nu era un ţigan din Colibaşi”, a afirmat Burcea.

Patronul Paralela 45 a menţionat că a încercat pe diverse căi să ajungă la Rizea ca să îşi recupereze banii, dar nu a reuşit.

„Îşi schimbă telefonul din două în două săptămâni. A dispărut ca măgarul în ceaţă. L-am văzut anul trecut anchetat de Poliţie, iar acum am scris o postare pe Facebook, pentru că am văzut că a mai dat ţeapă unui hotel”, a precizat Alin Burcea.

Omul de afaceri susţine că l-a cunoscut pe Cristian Rizea în anul 2015, pe litoral.

„Nu îl ştiam bine; am avut una-două întâlniri. Dar, când lumea te ştie deputat, îţi acordă un gir de seriozitate. Este un escroc în serie – am văzut că a ţepuit mai multă lume. El de la început nu a vrut să plătească. Îl mai ia DNA-ul , îl mai ascunde câte o lună”, a adăugat Burcea, precizând că nu a semnat niciun contract cu Rizea.

Amintim că fostul deputat Cristian Rizea şi un prieten al acestuia, Ciprian Ţîrdea (ambii candidați în 2016 din partea PRU în alegerile parlamentare) vor fi daţi în judecată de către administratorul unui hotel din Vaslui după ce politicienii au stat, în campania electorală, la un hotel local, unde au mâncat şi băut, fără să achite serviciile hoteliere în valoare totală de peste 43.000 de lei.

CITIȚI ȘI: „Pinguinul” Rizea și un coleg din PRU, acuzați de o țeapă grosolană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *