Skip to content
Politică

Rizea prinde glas. Cum le răspunde patronilor pe care i-a țepuit

obiectivbr.ro

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, miercuri, pe pagina personală de Facebook, a răspuns acuzaţiilor legate de faptul că plecat dintr-un hotel din Vaslui fără să plătească masa şi cazarea şi că nu ar fi achitat nişte bilete de avion.

Astfel, Cristian Rizea se apără și susţine că nu el, ci PRU nu şi-a respectat obligaţiile care-i reveneau printr-un contract încheiat cu un hotel din Vaslui.

”Cel care a decis unde să candidăm eu şi dl. Ciprian Ţîrdea a fost domnul Bogdan Diaconu, în ciuda faptului că îşi dăduse cuvântul în faţa colegilor din conducerea PRU că vom candida pe lista de la Bucureşti ! Cu o zi înainte de data limită a depunerii candidaturilor Bogdan Diaconu m-a rugat să merg la Vaslui că partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale, inclusiv costurile de cazare!”, a scris, pe Facebook, Cristian Rizea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de omul de afaceri Alin Burcea, Rizea precizează că Burcea l-a abordat, fiind interesat de perspectiva ca fostul deputat să devină primar al sectorului 5 la alegerile din iunie 2016.

”Cel care m-a căutat prima oară la telefon a fost domnia sa, care a insistat să ne vedem la o cafea, motiv pentru care ne-am văzut în biroul meu din sediul PSD Sector 5. Cu toate că ne ştiam doar din vedere din vremea guvernării PSD în perioada 2000-2004, am înţeles imediat că Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece, în calitatea mea de preşedinte PSD Sector 5, îmi exprimasem public intenţia de a candida la Primăria Sectorului 5!”, susţine Rizea.

Mai mult, acesta a spus că, la insistenţele lui Burcea, au mers împreună la Mamaia şi la Predeal cu familia.

”Domnia sa mi-a oferit chiar nişte bilete de sejur gratuite în Grecia în luna iulie-august 2015, bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 (element care se poate foarte uşor verifica)! În acea perioadă, având nevoie de nişte servicii turistice, am apelat la dl. Alin Burcea, care mă rugase ca pentru astfel de solicitări să colaborez cu agenţia dânsului, lucru pe care l-am facut, domnia sa insistând că nu trebuie să achit contravaloarea acestor servicii!”, se justifică fostul pesedist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *