Robbie Williams revine în București, la festivalul Summer in the City: Biletele s-au pus în vânzare

Celebrul Robbie Williams și Sam Smith, unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, vin în Romania, la festivalului Summer in the City. Cei doi vor concerta pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București. Sam Smith, unul dintre cele mai de succes staruri pop ale momentului, vine pentru prima oară în România, iar Robbie Williams, pentru a treia oară. Biletele sunt disponibile de vineri, de la ora 14,00.

Organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 150,000 de oameni în cele două zile de festival.

„Summer in the City prezintă Robbie Williams şi Sam Smith la Bucureşti! Pe 3 şi 4 iunie, în celebra Piaţă a Constituţiei din Bucureşti, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, vă invită la cel mai mare festival din Bucureşti: Summer in the City! Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams şi Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi în curând”, informează organizatorii, într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Abonamentele de două zile sunt disponibile de vineri, de la ora 14,00, pe summercity.ro şi iaBilet.ro cu preţuri early bird pentru o perioadă limitată. Nu vor exista bilete pentru o zi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: