Robert Negoiţă, amendat şi cu permisul suspendat, după ce a fost prins conducând pe contrasens

Robert Negoiță
Robert Negoiță. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / SABIN CIRSTOVEANU

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a fost amendat cu peste 800 de lei şi a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând pe contrasens pe Calea Dudeşti din Capitală.

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudeşti, pe sensul opus de circulaţie”, a anunţat miercuri dimineaţă Brigada de Poliţire Rutieră a Capitalei, informează news.ro.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ”ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”.

Surse apropiate edilului de la Sectorul 3, afirmă că el a fost protagonistul acestui incident.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: