Skip to content
Politică

Robert Negoiță, critic față de candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale: Este o glumă tristă

gsp.ro

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță consideră că ”este o glumă tristă” faptul că PSD a desemnat-o pe Viorica Dăncilă candidat la alegerile prezidențiale și că mulți dintre primarii social-democrați sunt afectați de acest lucru.

”Mi se pare o glumă destul de neinteresantă, gluma în mod normal trebuie să te facă să râzi. Este o glumă tristă și faptul că acești oameni conduc România astăzi este cu atât mai tristă. Respect foarte mult acest partid pentru ce a însemnat el la un moment dat. Deja de ceva timp, și sunt ani buni, se vede o lipsă de busolă”, a spus Robert Negoiță la Antena 3, întrebat fiind despre cum vede decizia  luată de partidul aflat la guvernare.

Întrebat și despre câți dintre primarii PSD sunt afectați de această decizie a Guvernului, Robert Negoiță a spus că ”toți”. Mai mult, a specificat că dă șanse foarte mici partidului în cursa prezidențialelor.

”Toți (…) Știți câte șanse le dau la alegeri? Foarte jos. Dezastrul care se întâmplă la guvernare se resimte în toată țara”, a adăugat Robert Negoiță.

Totodată, edilul  îi acuză pe Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici că refuză să înapoieze primarilor banii care li s-au luat în primele 3 luni ale anului.

”D-na Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale ne-a mințit când ne-a spus: ”Stimați colegi, domnilor primari, mergeți liniștiți, este în regulă, vi se vor înapoia banii care vi s-au  luat pe primele 3 luni ale anului, iar domnul Teodorovici nu se oprește să ne cheme în diverse locuri,la diferite întâlniri, în care să încerce să ne convingă că n-are de unde să ne dea banii și că să fim de acord să mai taie din banii care ne-au fost luați. Ori un candidat la prezidențiale, înainte de orice trebuie să fie un om serios: ”Am promis, îmi respect promisiunea”, a mai afirmat Robert Negoiță.

PSD și-a desemnat marți în cadrul unei ședințe candidatul la alegerile prezidențiale 2019. În urma voturilor, Viorica Dăncilă a fost aleasă candidat PSD la președinția României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *