Skip to content
Politică

Robert Negoiță, declarație surprinzătoare: „Este anormal ca un angajat al Guvernului…”

" "

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, marți, într-o postare pe pagina personală de Facebook face o serie de precizări în cazul grevei angajaților din Primărie.

Astfel, edilul precizează că mişcarea face parte dintr-un demers de reparare a unor nedreptăţi, întrucât este anormal ca un angajat al Guvernului, pe acelasi post si cu aceleasi responsabilitati ca ale unui angajat dintr-o primarie, sa aiba un salariu de doua sau de trei ori mai mare.

„Colegii mei din Primaria Sectorului 3 sunt astazi in GREVA GENERALA, alaturandu-se astfel protestului declansat la nivel national de catre angajatii din administratia publica locala.
Daca aveti de depus acte la primarie, va rog sa tineti cont ca birourile de relatii cu publicul sunt inchise astazi. Ne cerem scuze pentru disconfort si va rugam sa fiti alaturi de noi in incercarea de a repara o nedreptate!
SUSTIN dreptul colegilor mei si al tuturor angajatilor din primariile si consiliile judetene din intreaga tara de a fi remunerati la acelasi nivel cu colegii lor din administratia centrala. Este anormal ca un angajat al Guvernului, pe acelasi post si cu aceleasi responsabilitati ca ale unui angajat dintr-o primarie, sa aiba un salariu de doua sau de trei ori mai mare!”, a scris Robert Negoiță pe pagina personală de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *