Skip to content
Politică

Robert Negoiță, surprins într-o ipostază inedită / EXCLUSIV FOTO

stareapresei.ro

 

Primarul ales al Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost surprins într-o ipostază inedită, la scurt timp după ce a câștigat al doilea mandat consecutiv.

Astfel, Robert Negoiță s-a plimbat cu o bicicletă, vineri seara, pe străzile sectorului pentru a observa cum decurg lucrările de modernizare și pentru a discuta cu cetățenii. Primarul s-a oprit de fiecare dată când oamenii au dorit să-i prezinte anumite probleme și a încercat să vină cu soluții. Precizăm că acesta era însoțit de o altă persoană, care se deplasa alături de el pe o altă bicicletă.

Robert Negoiță ne-a arătat tuturor cum ar trebui să fie un primar european, dintr-o capitală europeană. Este printre puținii edili care aleg să părăsească instituția și să discute cu cetățenii. Nu este prima dată când Negoiță verifică situația din sector, dar de această dată ne dă motive să credem că astfel de evenimente n-au loc doar în campania electorală.

PSnews.ro vă prezintă mai jos fotografia cu primarul sectorului 3 pe o bicicletă:

Robert Negoiță
Robert Negoiță

1 comentariu la “Robert Negoiță, surprins într-o ipostază inedită / EXCLUSIV FOTO

  1. Face plimbari cu bicicleta nu pentru ca ii este drag de locuitorii sectorului 3 ci pentru ca se apropie alegerile parlamentare pe care PSD vrea neaparat sa le castige – Doamne fereste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *