Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Robert Negoiță, susținut de PNL la Primăria Sectorului 3? Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL: Nu trece criteriile de integritate!

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, senatorul PNL Daniel Fenechiu exclude posibilitatea ca edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, să se regăsească în viitor în PNL sau să fie susținut de liberali pentru un nou mandat.

Liberalul a precizat că nu există o astfel de discuție în PNL la acest moment, iar din punctul său de vedere, Robert Negoiță nu trece testul criteriilor de integritate ale formațiunii politice.

„Nu cred că îl va susține sau că va veni Robert Negoiță la PNL. Cred că Robert Negoiță are propria lui partitură, problemele lui. Din perspectiva criteriilor de integritate ale PNL-ului, eu am serioase rezerve că domnul Negoiță ar putea să le treacă. Probabil vă amintiți că era unii din marii debitori ai statului român. Din informațiile pe care le am, nu există în momentul de față această posibilitate (n.r- să vină Robert Negoiță în PNL). 

Ca părere personală, din perspectiva criteriilor de integritate ale Partidului Național Liberal, nu-l văd pe Negoiță trecându-le”, a declarat senatorul PNL Daniel Fenechiu.

Negoiță spune pas PSD

Amintim că Robert Negoiță i-a luat prin surprindere pe social-democrați, luni, când a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile locale din 27 septembrie.

Ulterior, primarul sectorului 3 a anunțat pe Facebook faptul că, după ce a anunțat că pleacă din PSD, a fost contactat atât de social-democrați, cât și de reprezentanții altor partide, care au încercat să-l coopteze. Cu toate acestea, Negoiță propune să se ”schimbe un pic paradigma”.

În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor membrilor PSD care m-au contactat în ultimele zile și și-au exprimat regretul în ceea ce privește despărțirea mea de Partidul Social Democrat. Le sunt recunoscător pentru cuvintele frumoase și, în egală măsură, mi-am însușit și obiecțiile, dar și, de ce nu, reproșurile lor. Le-am urat succes pe viitor și i-am asigurat de respectul meu, chiar dacă pe mulți i-am simțit triști atunci când le-am reiterat că nu mai există cale de întoarcere.

Nu vreau să-i uit nici pe reprezentanții altor partide care și-au exprimat, în aceste zile, intenția de a mă invita în rândurile formațiunilor politice pe care le conduc. M-am simțit deopotrivă onorat și flatat de faptul că foarte mulți actori de pe scena politică au considerat că aș putea fi un membru cu care să facă echipă și alături de care să-și apere cu succes culorile propriilor partide politice. Asta înseamnă că ceea ce am făcut în ultimii opt ani în calitate de administrator al Sectorului 3 nu a trecut neobservat, ba dimpotrivă, a atras aprecierea unei mari părți a societății, indiferent de culoarea politică.

Dar, tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă mă încurajează să vă propun să schimbăm un pic paradigma…” – a scris Negoiță pe rețeaua de socializare.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *