Skip to content
Politică

Robert Sighiartău anunță: va fi exclus din partid consilierul PNL care a trădat alianța din Consiliul local Craiova și a trecut de partea PSD

psnews.ro

Dan Diaconu, consilierul local PNL Craiova care a trecut de partea social-democraților și a PER in timpul ședinței de miercuri a CL Craiova, va fi exclus din Partidul Național Liberal. Anunțul a fost făcut, în exclusivitate pentru PS News, de Robert Sighiartău, secretar general al PNL.

„Domnul Diaconu va fi exclus din partid la ședința de la ora 16:00”, a declarat Robert Sighiartău pentru PS News.

Amintim că Dan Diaconu, consilierul local PNL Craiova, a trecut de partea social-democraților și a PER in timpul ședinței de miercuri a CL Craiova, după ce supleanții au depus jurământul, potrivit jurnaliștilor de la ziaruldecraiova.ro.

Potrivit acestora, înainte de votul pentru alegerea președintelui de ședință, alesul local s-a ridicat de lângă colegii săi din alianță și a trecut langa cei de la PSD și PER, răsturnând situația în favoarea stângii. Alianța PNL-USR-PLUS a rămas, astfel, în minoritate, acum mandatele fiind de 13 la 14. Imediat după vot, în care președinte a fost ales Lucian Dindirică, de la PSD, alianța a ieșit din sală, întorcându-se, însă, după câteva minute.

DETALII AICI: Dreapta a pierdut majoritatea în Consiliul local Craiova: un consilier PNL a trecut de partea PSD

1 comentariu la “Robert Sighiartău anunță: va fi exclus din partid consilierul PNL care a trădat alianța din Consiliul local Craiova și a trecut de partea PSD

  1. Nu ma mir ca la Craiova s-a intamplat aceasta tradare. Vor mai fi multe care deja se anunta si la viitorul parlament, cum ar fi : Anisoara Stanculescu de la ALDE vopsita la PMP care in aiureala ei se crede de dreapta pana ajunge acolo, apoi o intoarce, apoi Radu Preda fruntas PSD pe primul loc la Senat din partea PMP care , cica nu a mai avut loc eligibil la PSD , candideaza la PMP , ca astia au locuri eligibile pentru cei care s-au nascut in amaratul ala de parlament si nu vor sa-l paraseasca.
    Mi-e scarba , hotarasem impreuna cu familia sa votam PMP, acum nu mai votam pentru ca si la PNL e acelasi lucru, pesedei vopsiti. Usr-ul iasa din calcul, e la fel de mizerabil ca cele doua,
    Nu-i mai satura Dumnezeu . Mi-ar fi rusine sa fac parte din asa parlament de gunoaie. Iar partidele demonstreaza pentru a cata oara ca sunt gasti mafiote .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *