Robert Sighiartău, despre recalcularea pensiilor: Un eşec electoral marca PSD

sursa: facebook

Deputatul PNL Robert Sighiartău afirmă, vineri, că PSD mai întâi a generat aşteptări mari în rândul pensionarilor, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcţionari care au muncit din greu pentru a reuşi să termine la timp recalcularea. „Un lucru e clar, Ciolacu aduce ghinion pensionarilor din România”, spune Sighiartău.

„Un eșec electoral marca PSD.
Domnul Romașcanu tocmai caută, pe sub mese, un vinovat pentru scandalul de la pensii, vorbind de greșeli despre care știe el, a auzit el. În timp ce ministra muncii zice că totul e perfect și că recalcularea e un succes.
Atunci când este în teren și lucrurile nu merg bine, PSD mereu dă vina pe starea terenului, pe arbitri și chiar pe spectatori. Este o atitudine ”bărbătească” din partea domnului Romașcanu pe care am mai văzut-o.
PSD mai întâi a generat așteptări mari în rândul pensionarilor, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcționari care au muncit din greu pentru a reuși să termine la timp recalcularea. Un lucru e clar, Ciolacu aduce ghinion pensionarilor din România”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: