Skip to content
Video

Robert Sighiartău îl trimite la colț pe Tăriceanu în problema carburanților: Face pe prostul! EXCLUSIV

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro l-a avut marți ca invitat pe deputatul Robert Sighiartău, secretar general al Partidului Național Liberal.

În cadrul interviului, deputatul a comentat ultimele declarații ale guvernanților referitoare la creșterea prețului carburanților. Astfel, chestionat de Marinela Angheluș dacă a resimțit scumpirea pe care însuși liderul Senatului o neagă, deputatul Robert Sighiartău a declarat:

”Sigur că da. Eu, spre deosebire de miniștri Guvernului PSD, alimentez săptămânal din PECO.  Ce vă pot spune este că motorina, benzina, s-a scumpit cu 40-45 de bani, de acolo de unde alimentez eu de obicei, pentru că Guvernul a scumpit și a mărit acea acciză cu 0,32 de bani, spun ei, dar știm cu toții că companiile petroliere speculează majorări de accize și mai adaugă și ei ceva la prețul carburantului”.

Mai mult, secretarul general al Partidului Național Liberal Robert Sighiartău este de părere că ”domnul Tăriceanu face pe prostu” și încearcă să ascundă adevărul cu care se confruntă românii atunci când merg să alimenteze la pompă.

”Nu îmi dau seama ce urmărește domnul Tăriceanu cu genul acesta de declarații. Eu am impresia că face pe prostul. Clar că pe românii de bună credință îi jignește, pentru că toți văd, toți alimentează, toți au autoturisme pe care le alimentează, majoritatea românilor au credite, știu foarte clar că ratele la credite au crescut și asta datorită Guvernului. PSD-ALDE nu face decât să scumpească viața românilor. Domnul Tăriceanu nu știu dacă este rupt de realitate sau nu, dar din păcate, inflația a crescut foarte mult, prețurile au crescut o dată cu această creștere asupra accizei”, a mai adăugata acesta.

Urmăriți interviul de la început și până la minutul 4:45

1 comentariu la “Robert Sighiartău îl trimite la colț pe Tăriceanu în problema carburanților: Face pe prostul! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *