Skip to content
Politică

Robert Sighiartău: PNL trebuie să aibă propriul candidat pentru Primăria Bucureşti

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a afirmat sâmbătă, la reuniunea în care PNL Bucureşti îşi alege conducerea, că PNL trebuie să aibă propriul candidat pentru Primăria Bucureşti.

”Trebuie să câştigăm capitala României dacă vrem să ne consolidăm ca partidul numărul 1 pentru următorii opt ani de zile. Bucureştiul trebuie administrat de PNL pentru a avea o guvernare armonioasă şi eficientă în toată România. România normală nu poate fi realizată sută la sută fără o capitală intrată în normalitate, asta pentru că regiunea de aici generează peste 40% din PIB-ul României, Bucureştiul pierde teren în faţa Clujului, Oradei, ca ritm de dezvoltare, modernizare, ca imagine şi credibilitate,  aşa că noi la Bucureşti trebuie să avem un candidat propriu”, a declarat Sighiartău

El a explicat că acest candidat trebuie să adune în jurul lui nu doar opozanţii actualului primar, ci şi pe cei nehotărâţi.

„Unii spun că Firea este puternică şi greu de învins. Nu e aşa. Toţi bucureştenii sunt exasperaţi de administraţia ei şi a primarilor de sectoare. Ideea că pesediştii au dat tot felul de ajutoare s-a dovedit cu totul insuficientă ca PSD să câştige alegerile care au avut loc. Acelaşi lucru este şi în Bucureşti. Doamna Firea a reuşit o performanţă extraordinară: în cea mai dezvoltată zonă din RO a reuşit să falimenteze administraţia Capitalei”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *